Gör saken, så får du energi att göra saken

Ovanstående titel är något Ralph Waldo Emerson en gång sa i en uppsats. För mig är det ett mycket korrekt uttalande! Jag lever och arbetar i världen av marknadsföring, och ofta hör jag mig själv klaga på att jag inte är på humör eller känner att jag inte orkar ständigt marknadsföra mitt företag/min möjlighet. Jag får höra mig själv säga: ”Jag känner bara inte för det idag, jag kommer till det imorgon.” Eller ”jag har inte ork just nu.” Och du kan gissa vad som händer när det händer det blir inte gjort på dagar och eventuellt veckor! Japp! Då hör jag mig själv komma ihåg samma uttalande som jag hörde Herr Emerson säga:

”Gör saken, så får du energi att göra saken. ”

Jag kan fånga och klaga så länge jag vill, men det kommer fortfarande inte att göra det jag vet att jag behöver göra. Här är några tips för vad du ska göra så att du verkligen börjar träna på att bara ”göra saken” kontra att vänta på energi för att göra det.

  1. Meditation är nyckeln. När jag börjar bli lat med min marknadsföring, eller om jag inte tittar på det i flera dagar eftersom jag är rädd för allt arbete jag kan behöva göra för att göra det bättre, börjar jag alltid med att meditera först. Meditation har enorma fördelar för oss marknadsförare, eftersom det gör att vi kan sakta ner för att höra oss själva tänka. När jag gör detta låter jag mitt undermedvetna komma fram och sedan få några av mina bästa marknadsföringsidéer!
  2. Lämna ditt kontor och tillbringa 30 minuter ute. Detta är något jag rekommenderar starkt om du arbetar på ett kontor eller skåp eller till och med din Hem kontor. Ibland kan det verka väldigt ensamt omgivet av fyra väggar. När du känner att du bara inte har energi, gå ut, var nära andra, le mot dem och se hur mycket mer levande du känner när du kommer tillbaka till arbetet.
  3. Håll ditt medvetna sinne fokuserat på Små Steg: Vad jag menar med detta är att vi alla har ett medvetet och undermedvetet sinne. Din medveten sinne brukar ta itu med din dagliga rutin och saker du behöver göra. Din undermedvetna sinnet är bördig mark för ny tillväxt och idéer, det är trädgården där du planterar frön av inspiration och målsättning. När du fokuserar på de små stegen du tar för att uppnå dina marknadsföringsmål känner du dig inte överväldigad av uppgiften. Men kom ihåg, ditt undermedvetna kommer att acceptera allt du lägger i det, så om du är full av ångest och rädsla är det känslorna du kommer att plantera.

Slutligen, var medveten om dina dominerande tankar: Du blir vad du tycker om dag och natt. Vad tycker du om?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *