Kram din energileverantör

Som de flesta av er driver jag ett företag och jag letar alltid efter ett sätt att sälja mer av min tjänst eller spara pengar. Jag ser till att specificera allt för skatter och förmodligen gillar du och jag väntar ivrigt på mina skattedeklarationer. Speciellt under år då jag tar en förlust.

Så givetvis när energireglerna öppnade upp så att vi kunde välja vem vi skulle köpa energi och gas av… började jag köpa min el från en populär energileverantör. Vi sparade en enorm summa pengar … någonstans i närheten av 30 till 35%. Nu var det bara för våra bostadsbehov.

En säljare bokstavligen knackade på min dörr och visade mig skillnaden mellan vad det företaget kunde erbjuda jämfört med vad jag betalade och vi var så tacksamma… som egentligen tänkte jag krama killen eftersom det var så mycket billigare, men där är en varning till detta. Med denna energileverantör var vårt energipaket begränsat i ett eller två år. Så efter den tiden höjde de priset på vår energi till och med utöver det normala priset. Om du inte är uppmärksam efter att du har bytt energileverantör… kommer de att bete och slå på dig och medan du tror att du får ett billigare energi- och gaspris… under ett par år, ökar din prissättning faktiskt utöver vad du ursprungligen betalade. De flesta inser inte detta med att byta energileverantör.

Så som företagare ville jag ta reda på om jag kunde sänka priserna för mitt företags energi och gas. Min vanliga dagliga verksamhet är onlinemarknadsföring. Jag marknadsför produkter och tjänster online. Så i min forskning hittade jag ett företag som inte bara erbjuder billig energi och gas, utan vad de gör är att skapa konkurrens genom att visa cirka tio olika offerter för dina energibehov som inkluderar den tid din affär varar och konsult som kontaktar dig i en tid för att se till att dina priser är så billiga som de kan vara. Du får välja vem som förser dig med den billigaste energin och gasen. Så på grund av denna konkurrens är mina energipriser för mitt företag så låga som de kan vara.

Jag vet att många företag har bytt energileverantör men har du sett olika energipriser från flera olika företag som är villiga att konkurrera om ditt företag?

Hur det fungerar

Bli Medlem

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *